Upcoming Seminars & Workshops

 
Screen Shot 2019-04-15 at 19.57.41.png

Seminarium om psykisk ohälsa

Datum

Den 24:e april

Tid

18.00 - 19.30

Plats

The Lobby

Regeringsgatan 61

Stockholm

För tre år sedan blev jag sjukskriven på grund av ångest och depression. Idag mår jag bra och nu engagerar jag mig för att hjälpa andra. Seminariet är till för att bryta tabu och tillsammans har jag med mig två enastående kvinnor där den ena forskar och jobbar med frågorna och den andra har personliga erfarenheter. Detta är ett samtal för dig som är nyfiken, vill lära dig mer, vill dela känslor eller bara vara en del av gemenskapen. Det är helt gratis och allt är skapat på frivillig basis.

Välkommen.

Facebook-event

 

Agenda 2030 and its globals goals - seminar and discussion with sustainability experts

In Swedish

Hur kan näringsliv och andra aktörer bidra till de globala målen för en hållbar samhällsutveckling? Ta chansen att delta gratis på en introduktion om målen följt av ett samtal med en unik sammansättning av hållbarhetsexperter!

De globala målen och Agenda 2030 syftar till att utrota fattigdom och hunger, garantera mänskliga rättigheter för alla, uppnå jämställdhet samt adressera klimatförändringarna och dess konsekvenser samt skydda naturresurser. De 17 målen är alla länders ansvar och Sverige sägs ha satt en hög ambitionsnivå. För att uppnå målen krävs det att den offentliga sektorn, civilsamhället och näringslivet samarbetar. Allt fler företag och organisationer använder målen för att kommunicera sitt hållbarhetsarbete. 
Men hur bra är egentligen näringslivet på att jobba med Agenda 2030 och målen? Har vi trappat upp hållbarhetsarbetet eller blir målen en snygg förpackning för något annat?


Paneldeltagare:
Lisa Jackson - projektledare CSR Bring
Johan Landgren - bloggare och föredragshållare inom hållbar energi och författare till Olja för Blåbär
Mikael Botnen Diamant - konsult och föreläsare inom globala utvecklingsfrågor, tidigare chef och styrelseroller inom bland annat Sida

Mer på Facebook

Anmälan

I samarbete med Bilda

Eventet är gratis

Availability

Swedish fika from 17.30

18.00 - 19.30

31 of October 2018

Location

Bilda

Rosenlundsgatan 13

Stockholm